SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Cündübeyoğlu: Meşhur olmuşum haberim yok

Ebru Cündübeyoğlu: Meşhur olmuşum haberim yok

27 Aralık 2022 Salı - 10:06




Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Bursa’da üniversite okuduğu dönemde, kaldığı öğrenci yurtlarındaki anılarını öğrencilerle paylaştı.





Ebru Cündübeyoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Yurttan Sesler” söyleşisiyle Bursa Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle buluştu. Bursa Uludağ Üniversitesi’nin içerisinde bulunan yurdun konferans salonunda gerçekleşen söyleşi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmasıyla başladı.

Aktaş açılış konuşmasında "Ebru Cündübeyoğlu ile üniversitede aynı dönemde okudum. Bu buluşmaların amacı, aynı sıralardan geçmiş, aynı yurtlarda kalmış, 20-30 yıl önce burada yaşamış konuklarımızı sizlerle buluşturabilmek. Üniversite yıllarında çok stresli bir öğrenciydim. Dersleri, sınavları çok kafama takıyordum. Bitsin bu okul bir an önce diyordum. İnanın ki çabuk bitiyor. O zamanlar kıymetini bilemiyoruz ama bir anda bitiyor. Derslerin yanı sıra bu faaliyetlerin, katıldığınız etkinliklerin ve yine sizlerin sosyal anlamda kendinizi geliştirmek adına öğrenci toplulukları çatısı altındaki çalışmalarınızın çok kıymetli olduğunu burada ifade etmek istiyorum. Bilgi küfesi bu yıllarda doluyor. Yabancı dili de mutlaka diplomanızın yanına ekleyin lütfen" dedi.'

O MENEMENİN TADI HALA DAMAĞIMDA'

Moderatörlüğünü Çağatay Yetik’in üstlendiği etkinlikte, Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Ebru Cündübeyoğlu, öğrenciliği döneminde Bursa Görükle ve Nilüfer’de kaldığı yurt günlerinden ve öğrenci anılarından söz etti. Kendisini dinlemeye gelen öğrencileri anılarıyla güldüren Cündübeyoğlu, "Öğrenci yemeğimiz menemendi. Görükle Köyü’nde köy kahvehanesinde menemenimizi yerdik. Seneler sonra geldiğimde beni Görükle’de ağırladılar. Ama öğrencilik yıllarımdaki Görükle gitmiş çok değişmiş bir Görükle gelmiş. Ama hala tadı damağımda o günlerin, o günün menemeninin" dedi

Büyük ilgi gören oyuncu "Otuz sene içinde gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum. Beni o dönemden tanıyanlar, dizilerden, güzellik yarışmasından tanıyanlar, bugün de tanıyanlarla yaş yelpazem çok geniş. Çok yaş grubuna hitap ediyorum ne mutlu" dedi.

Çok keyifli Yurt hayatı olduğunu belirten oyuncu "Üniversiteyi kazandığım sene hemen devlet yurduna yerleştim. Tek çocuktum, kalabalık bir ailede büyümedim. Bursa’ya gelince ailemden uzak kalınca kendimi boşlukta hissettim. Tek büyüdüm çünkü. Yurtta herkesin cıvıl cıvıl olduğunu gördüm ve bir anda başka bir dünyada hissettim kendimi. Hiç kardeşim yokken bir anda, bir sürü arkadaşımın oldu, onlarla farklı bir dünyaya girdim. Yurtta kalmak bana çok şey öğretti" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap