SON DAKİKA



Haber > Magazin > Genç adam halay çekti!

Genç adam halay çekti!

06 Haziran 2016 Pazartesi - 10:40




Akdeniz Üniversitesi'nde Mart ayında 11 saatlik operasyon ile çift kol nakli yapılan Mustafa Sağır, aradan geçen 3 aya rağmen halay çekti.





Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşmiş bir hastadan alınan kollar, 11 saatlik operasyonla 29 yaşındaki Mustafa Sağır'a nakledilmişti.

Başarılı bir operasyon geçiren Mustafa Sağır'ın vücudu nakledilen organları kabul etmiş, yapılan biyopsiler de olumlu sonuç vermişti.

HALAYA DURDU

Sağır'ın aradan geçen 3 aydan sonra nakil kolları ile halay çekmesi ise büyük bir sevinç yarattı. Herhangi bir zorluk yaşamadan hayatını devam ettiren, halay dahi çekebilen Sağır'ın gün be gün daha da iyi olması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?


Antalya'da 31 Ocak'ta geçirdiği trafik kazası sonrasında tedaviye alındığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 1 Şubat'ta beyin ölümü gerçekleşen Emin Konar'ın kolları, 35 kişiyi bulan ekip tarafından başarılı bir operasyonla Mustafa Sağır'a nakledildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap