SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gişe heyecanı

Gişe heyecanı

15 Aralık 2016 Perşembe - 15:18




Sinemaseverler bu hafta 6 yeni film ile tanışacaklar. Yerli ve yabancı filmlerin izleyici yarılı içerisine gireceği sinemalarda gişe savaşı yaşanacak.





6 yeni film sinemaseverler ile buluşuyor. İlk film Alemde 1 Gece… Barış Erdoğan’ın yönettiği filmde Aydemir Akbaş, Ömer Gecü, Beyti Engin ile Bülent Alkış oynuyor. Bir diğer yeni film ise Aptallar Çetesi. Jared Hess’in yönettiği ve Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig ile Kate McKinnon’un oynadığı Aptallar Çetesi (Masterminds), ABD tarihinin en büyük soygunlarından birini gerçekleştiren anti-kahraman David Ghantt’in yaşadığı, kargaşaya yol açan talihsizlikleri anlatıyor. Kemal Özdemir’in yönettiği ve Canan Ünal, İnanç Akbulut, Fatih Selim Emek ile Tuğba Şakar’ın oynadığı Zuzula’da ise Cinler Alemindeki Karanlık Kabus,Aşk romanlarıyla ün yapan yazar Vildan Akın, yazacak hikâye düşünemez olur.

Ersoy Güler’in yönettiği ve Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay ile Lale Başar’ın oynadığı Sen Sağ Ben Selamet, müebbet hapis cezasına çarptırılan Sansar ve tahliyesine 2 gün kalan Selamet’in aynı nakil aracına binmesiyle başlayan macerayı ele alıyor. Bir diğer film ise Oldu mu Şimdi? Bu filmde de Yavuz Seçkin, Orhan Aydın, Seda Güven ile Serkan Şengül rol alıyor. Bu hafta vizyona giren son film Tereddüt… Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği filmde Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş ile Okan Yalabık oyunculuklarını konuşturuyorlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap