SON DAKİKA



Haber > Magazin > İlayda Şeker'den mutluluk pozu

İlayda Şeker'den mutluluk pozu

13 Aralık 2021 Pazartesi - 11:38




Katıldığı Survivor yarışmasıyla ismini duyuran İsmail Balaban, aynı yarışmada tanıştığı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. İsmail Balaban ve İlayda Şeker çiftinden mutluluk pozu geldi.





Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Survivor'daki takım arkadaşı İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Şeker, Balaban'la pozunu paylaşıp ''Bir maşallahınızı alırız'' notunu düştü. İsmail Balaban ile evleneceği konuşulan İlayda Şeker, bir an olsun Balaban'ın yanından ayrılmıyor.

''Düğün ne zaman?'' sorusuna ''Bilmiyorum farkında mısınız ama ben Antalya'da yaşıyorum, sizce neden?'' cevabı veren Şeker, takipçilerine evlilik sinyali vermişti.

Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Hanım'la aralarından su sızmayan Şeker, Balaban'ın annesiyle düğün alışverişi yapılan bir pasajda görüntülenmişti.

Öte yandan İlayda Şeker, sevgilisi İsmail Balaban'ın isteği üzerine sosyal medyada yer alan cesur pozlarını kaldırmıştı.

İşte İlayda Şeker'in paylaştığı o kare...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap