SON DAKİKA



Haber > Magazin > ‘İster yemek yerim ister kilo veririm!’

‘İster yemek yerim ister kilo veririm!’

15 Ağustos 2016 Pazartesi - 08:27




Pop müziğin sevilen ismi Hadise, önceki akşam Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Otel'de sahneye çıktı. Dans şovları ve muhteşem sahne kıyafetleri ile göz dold





Ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, ilk olarak, Bodrum'da ablası Hülya Açıkgöz'ün sahibi olduğu La Plaj'a sanatçı dostlarını davet ettiği konusuna şu sözlerle açıklık getirdi: "Kesinlikle öyle bir şey yok. Sadece Murat'ıma(Boz) mesaj attım. O da çok yoğun olduğu için gelemedi."

'KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ'

Demet Akalın'ın sahneden dansçısını kovduğu haberleri hatırlatılan Hadise, "Ben bugüne kadar kimseyi kovmadım. Ama göz temasıyla uyardığım oluyor. Demet de böyle bir şey yaptıysa muhakkak haklı bir sebebi vardır" dedi. Kıyafetlerine yapılan eleştirilere de değinen ünlü popçu, şöyle konuştu: "Ben mutluyum. Her şey yolunda. Kilolarımla ilgili çok şey konuşuldu. Ben Hadise olarak mutluyum. Mutlu olmasam ne sahneye çıkarım, ne de cesur kıyafetler giyerim. Canım yemek yemek istiyor yiyorum; kilo alıyorum. Canım kilo vermek istiyor; spor yapıyorum, kilo veriyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap