SON DAKİKA



Haber > Magazin > Karadeniz'e ödül yağdı

Karadeniz'e ödül yağdı

25 Mart 2014 Salı - 14:09




Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ''2013 Başarılı Gazeteciler Yarışması''nın sonuçlarını açıkladı. Gazetemizden Miraç Özağcı, Fatih İsak ve Haluk Yaşar Tun





TGC'de düzenlenen basın toplantısında sonuçları açıklayan Cemiyet Başkanı Turgut Özdemir, jürinin Ergun Ata, Hikmet Aksoy, Tahir Orhan, Nevzat Yılmaz, Ömür Avcı, Murat Taşkın ve kendisinden oluştuğunu, 71 eserin titizlikle incelenerek 20 kişinin ödüle layık görüldüğünü söyledi. Özdemir, eski TGC başkanlarından merhum Ziyad Nemli adına düzenlenen ''Ziyad Nemli Büyük Ödülü''ne, Trabzon ve ülke medyasına katkıları dolayısıyla Suavi Kaptan'ın layık görüldüğünü belirtti. Özdemir, ''Jüri Özel Ödülü''nün istihdama ve ekonomiye katkıları dolayısıyla Yavuz Cam ve Forum Trabzon Alışveriş Merkezine, sanat ödülün ise Apolas Lermi'ye verildiğini ifade etti. ''Basın Hizmet Ödülü''nün ise medya sektöründe en az 20 yıl çalışmış Yusuf Ziya Gedikli, İlkay Somel, Fuat Kars, Kenan Aydoğdu, Orhan Çavuşoğlu ve Miraç Özağcı'ya verilmesinin kararlaştırıldığını ifade etti. Yarışmada ödüle değer görülenler şöyle: Haber Başarı Ödülü: Berkant Parlak Haber Fotoğrafı Ödülü: Hakan Burak Altunöz , Osman Yanık , Yunus Emre Sel Spor Haberi Ödülü: Selçuk Kılıç , Salih Tezcan Spor Fotoğrafı Ödülü: Tolga Sağlam Görüntü Ödülü: Sina Sevinç Araştırma-İnceleme Ödülü: Cevat Kol, Fatih İsak Röportaj Ödülü: Erdoğan Bekar, İpek Cansel Şahin Spor Yazısı Ödülü: Gürkan Ata, Sertaç Hellaç Radyo-TV Program Sunum Ödülü: Abdulbaki Açıkgöz , Serkan Türk Karikatür Ödülü: Harun Yavruoğlu Mizampaj Ödülü: Haluk Yaşar Tuncay Özendirme Ödülü: Selçuk Başar Özdemir, ödüllerin açıklanmasının ardından ayın başarılı gazetecisi ödülünü ise Ayşe Çakmak'a verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap