SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mutlu Kaya yoğun bakımdan çıktı

Mutlu Kaya yoğun bakımdan çıktı

23 Haziran 2015 Salı - 16:47




Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'daki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 37 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mutlu Kaya





Doktoru, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 37 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mutlu Kaya'nın normal odaya alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği açıkladı.Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Uzman Doktor Aktaş, "Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Mutlu'nun bilinci açık ve genel durumu iyi. Birkaç kelimeyle de sınırlı olsa konuşmaya başladı" dedi.Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani'deki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, 37 günlük yoğun bakım ünitesindeki tedavinin ardından normal odaya alındı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Uzman Doktor Ulaş Aktaş, Kaya'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap