SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nagehan Alçı, cevap verdi!

Nagehan Alçı, cevap verdi!

28 Eylül 2016 Çarşamba - 15:20




"Nagehan Alçı, Rasim Ozan'a Taraf gazetesinde yazan solcu bir serseri iken mi aşık olmuştu?" diye soran Ertuğrul Özkök'e, Alçı'dan cevap gecikmedi.





2010 yılından beri Rasim Ozan Kütahyalı ile evli olan Nagehan Alçı son günlerde medyada evliliği ile ilgili yazılan konulara açıklık getirdi.

Milliyet yazarı Alçı, "Mesela Nihal Bengisu Karaca, eşine âşık olup mu evlenmişti? Nagehan Alçı, Rasim Ozan’a Taraf gazetesinde yazan solcu bir serseri iken mi âşık olmuştu?" diye soran Ertuğrul Özkök'e yanıt verdi.

RASİM'E AŞIK OLDUM

Alçı, "Benim de inandığım bir davası olan ve bunun uğruna savaşma cesareti gösteren erkek bence âşık olunacak erkektir. Yani karnından konuşan, uy diyenin uyuntusu olan değil, tavır koymaktan çekinmeyen ama aynı zamanda eğlenceli ve komplekssiz bir erkek. Demokratik yolla seçilmiş siyasi lideri ve siyaset kurumunu ister Kemalizm ister Gülenizm adına her türlü vesayetçiye ve darbeciye karşı kanının son damlasına kadar savunan demokrat bir duruş. Rasim’e de tüm bunlardan ötürü ve hayatta durduğu yeri tutkulu bir şekilde ifade etme yeteneği nedeniyle âşık oldum herhalde" diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap