SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oğuzhan Koç düğün için kolları sıvadı!

Oğuzhan Koç düğün için kolları sıvadı!

08 Mart 2022 Salı - 10:46




14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir süredir birlikte olduğu Oğuzhan Koç'tan evlenme teklifi alan Demet Özdemir'in ayakları yerden kesilmişti. Güzel oyuncudan 'evet' yanıtını alan Oğuzhan Koç, kolları sıvadı. İşte detaylar...





Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden müjdeli haber gelmiş ve Koç, güzel oyuncuya gösterişli bir evlilik teklifi yapmıştı.

Takvim'in haberine göre; hemen evlilik hazırlıklarına başlayan çift, İstanbul ve İzmir arası mekik dokuyormuş.

Yaz ayında yine çok konuşulacak bir düğüne imza atmak isteyen Oğuzhan Koç, hem İstanbul'daki deniz kenarı mekanlara bakmış hem de Çeşme'deki beach'ler ile iletişime geçmiş.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, yakın zamanda düğün yerine ve mekana karar verip hazırlıklara başlayacakmış...

Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan ve geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisinin ayrılıkları kısa sürmüştü. Sevgilisi Demet Özdemir'in gönlünü almayı başaran şarkıcı Oğuzhan Koç bu defa işini sağlama almış ve Demet Özdemir'e Sevgililer Günü'nde sürpriz bir evlilik teklifinde bulunmuştu.

Oğuzhan Koç'a 'Evet' diyen Demet Özdemir, geçen günlerde 30 yaşına girmişti. Ünlü oyuncu Demet Özdemir yeni yaşına görkemli bir kutlama ile girmişti.

İlk bakışta sade bir elbise tercih ettiği dü

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap