SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rüzgar Çetin, sevgilisi ile görüntülendi!

Rüzgar Çetin, sevgilisi ile görüntülendi!

08 Ocak 2017 Pazar - 09:39




Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, geçtiğimiz gün sevgilisi ile görüntülendi. Gazetecileri fark eden ve görüntülenmek istemeyen Şahin, panik yaptı.





Geçen yılın Ocak ayında Beşiktaş'ta alkollü araç kullanırken yaptığı trafik kazasında bir polis memurunun şehit olmasına neden olan ve yaklaşık sekiz ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Rüzgar Çetin, sevgilisi ile görüntülendi.

Kuruçeşme Macro Center'de sevgilisi ile alışveriş yaptıktan sonra el ele kasada ödeme yaparken görüntülenen Çetin, gazetecileri fark edince panikledi.

Görevlilerden arabasını marketin önüne park etmesini isteyen Çetin, kız arkadaşını önden yolladı.




TRAFİK KURALLARINA BİRE BİR UYDU!

Görüntü alınmasını istemeyen bu yüzden yaklaşık bir saat marketin içinde kalan Çetin, kaçamayacağını anlayınca marketten çıktı. Marketten yürüyerek ayrılan Çetin, gazetecilerin sorularını "Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

Çetin, karşıdan karşıya geçerken araçsız bir caddede yolcu için yeşil ışığın yanmasını bekleyen Çetin'in kaza sonrası trafik kurallarına bire bir uyması dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap