SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sibel Can gözyaşlarını tutamadı!

Sibel Can gözyaşlarını tutamadı!

30 Haziran 2016 Perşembe - 16:27




Ünlü şarkıcı Sibel Can, önceki gece yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'ndaki anma alanını görünce gözyaşlarını tutamadı.





Ramazan Bayramı'nda vereceği konserler için kızı Melisa Ural ile birlikte Monaco'ya giden ünlü şarkıcı, Atatürk Havalimanı'nda önceki gece yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için yapılan anma alanına karafil bıraktı. Sibel Can, bu sırada gözyaşlarına ise hakim olamadı.

SİBEL CAN: TANIDIKLARIM VARDI

Saldırıda yaralananların içinde tanıdıkları olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "İlk gün acı haberle kötü olduk. Burada çalışan tanıdıklarımdan bazıları terör saldırısında yaralandı. O yüzden acım çok daha fazla katlandı" ifadelerine yer verdi.

"KONUŞACAK HALİM YOK!"


Anma alanında dua eden Sibel Can, "Gerçekten çok büyük acı. Buraya gelince tüylerim diken diken oldu. Biz bu halde perişan durumdaysak, hayatını kaybedenlerin yakınlarının ne halde olduklarını düşünemiyorum. Türk milletinin başı sağolsun. Ben de dua etmek istedim. Konuşacak halim yok. Derin üzüntü içerisindeyim. Lütfen daha fazla soru sormayın" diyerek, gazetecilerinden ricada bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap