SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sinemada Karadeniz fırtınası

Sinemada Karadeniz fırtınası

20 Eylül 2014 Cumartesi - 10:55




Sinema dünyasında adeta Karadeniz rüzgarı esiyor. Bölgede çekilen birbirinden iddialı yapımlar gerek konuları gerekse oyuncuları ile izleyicilere keyi





Sinemaseverler bu sezon iddialı Karadeniz bölgesi yapımlarıyla keyifli anlar yaşayacak. Ordu’da çekilen ve vizyona girdiği günden bu yana izleyiciyi komediye boğan, Gökçe Özyol’un başrolünde olduğu "Şip Şak Anadolu"nun ardından bölgede çekilen filmler birbiri ardına vizyona girmeye hazırlanıyor. "Sümela’nın Şifresi" ve "Moskova’nın Şifresi"nin yönetmeni Adem Kılıç’ın yönetmenliğinde "Oflu Hocanın Şifresi" önümüzdeki ay beyaz perdedeki yerini alacak. 31 Ekim’de izleyici ile buluşacak filmde "Oflu Hoca" rolünü Çetin Altay üstleniyor. Ahmet Kural da "Oflu Hoca’nın Şifresi"nde rol alıyor. İzlenme rekorları kırması beklenen bir diğer iddialı yapım ise "Yağmur-Kıyamet Çiçeği". Trabzonspor, Kazım Koyuncu ve Çernobil’i anlatan ve 7 Kasım’da beyaz perdeyle buluşacak filmin yönetmenliğini Onur Aydın yapıyor. Filmde Kazım Koyuncu'yu ise Engin Hepileri canlandırıyor. 2015’te ise 23 Ocak tarihinde "Sebahat&Melahat" izleyicilerle buluşacak. Komedi tufanı yaşatacak filmde Sebahat ve Melahat karakterlerine Seymen Aydın ile Adem Yılmaz hayat veriyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap