SON DAKİKA



Haber > Magazin > TLYD'den muhteşem gece

TLYD'den muhteşem gece

31 Mart 2014 Pazartesi - 15:07




Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Vakfı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen “Bülbüller Figan Eyler” konseri dinleyiciler tarafından





Soğuk hava ve kar yağışına rağmen KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’ni dolduran türkü dostları, şef Doç. Dr. Özlem Doğuş Varlı yönetimindeki “Bülbüller Figan Eyler” konserini dinledi. Gecenin sonunda bir konuşma yapan THM Koro Şefi Doç. Dr. Özlem Doğuş Varlı, derneklerin bir çok zorluklarla karşı karşıya olduklarına değinerek özelliklede çalışma salonu konusunda büyük sıkıntıları bulunduğunu söyledi. Varlı “Geçmişten bugünümüze geldiği gibi bundan sonraki kuşaklara da tam layıkıyla ulaşabilmesi için sanat kurumlarının varlığını istiyoruz, talep ediyoruz. Özellikle salon ve diğer zorluklar hususunda seçilecek olan yerel yöneticilere de bu isteğimizi buradan duyurmuş olalım. Yaşasın sanat, yaşasın müzik diyoruz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap