SON DAKİKA



Haber > Magazin > Trabzon böyle düğün görmedi

Trabzon böyle düğün görmedi

28 Haziran 2013 Cuma - 09:53




Trabzon’un saygın ailelerinden İsmail ve Sevil Salimoğlu’nun biricik oğlu Samet ile Selim ve Meryem Demirel çiftinin dünyalar güzeli kızı Zümrüt düzen





Yaklaşık bin araçlık konvoy ile düğün salonuna gelen çifti sevenleri yalnız bırakmazken davetliler düğün boyu biran olsun oturmadan doyasıya eylendiler. Genç çiftin düğününe katılan Trabzonlu genç işadamlarından Murat Aydın “Bu çiftin mutluluğu bu güzel günü bizlere neşe kattı. Kendilerine ömürboyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın” ifadelerini kullandı. Damadın arkadaşları adına konuşan Ferit Kurbetli ise, "Yıllardır beraber çalıştığımız arkadaşımızın mutlu gününe ortak olmak bizlere büyük bir şereftir. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu. Genç çift düğünün ardından yine bin kişilik bir konvoy ile şehir turu attıktan sonra Trabzon havalimanına giderek balayı tatilleri için Bodrum’a uçtular. Bizler de Karadeniz gazetesi ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap