SON DAKİKA



Haber > Magazin > Trabzon rüzgarı estirdiler

Trabzon rüzgarı estirdiler

12 Kasım 2016 Cumartesi - 11:01




Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun (TDF) Maltepe Sahil'de düzenlediği, Trabzon'un Fethi'nin 555'inci yılı etkinlikleri ve Trabzon Günleri etkinlikleri





Maltepe sahilinde düzenlenen Trabzonlular Günü başladı. Yöresel yiyeceklerin ve kıyafetlerin görücüye çıkardığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun (TDF) Maltepe Sahil'de düzenlediği, Trabzon'un Fethi'nin 555'inci yılı etkinlikleri ve Trabzon Günleri etkinlikleri başladı. 3 gün boyunca sürecek olan Trabzonlular Günü’nde, kuymaktan hamsiye Akçaabat köfteden doğal tereyağlara kadar birçok yöresel ürün ve kıyafetler görücüye çıktı. Trabzon’un Fethi’nin de 555’inci yıldönümü olması hasebiyle düzenlenen festivalin açılışında, fethin ardından şehre girişin canlandırma gösterisi düzenlendi. Trabzonlular Günü dolayısıyla kurulan stantlarda ise birbirinden lezzetli Karadeniz ürünleri ve el emeği ürünlerin sergilendiği stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap