SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü çift el ele!

Ünlü çift el ele!

02 Haziran 2022 Perşembe - 16:28




'İnci' karakterini canlandırdığı 'Masumlar Apartmanı' dizisinden geçtiğimiz yıl ayrılan Farah Zeynep Abdullah, arabesk sanatçısı Belgin Sarılmışer'in hayatını anlatan 'Bergen' filmiyle büyük çıkış yakaladı. Ünlü oyuncu, gözlerden uzak aşk yaşadığı müzisyen Efe Çelik ile ilk kez el ele objektiflere takıldı.





Bir dönem oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ve komedyen Doğu Demirkol ile yaşadığı aşklar nedeniyle oyunculuk kariyerinin dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Farah Zeynep Abdullah, 2021 yazında yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep'in, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile birliktelik yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Bir sezon boyunca 'İnci' karakteriyle rol aldığı 'Masumlar Apartmanı' dizisindeki performansıyla beğeni toplayan güzel oyuncu, Instagram hesabından sevgilisinin elini tuttuğu fotoğrafı paylaşarak, aşkını ilan etmişti. Takipçileri, Farah Zeynep'e, tebrik mesajları yağdırmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap