SON DAKİKA



Haber > Magazin > Uzgör ağır eleştirilere karşılık verdi!

Uzgör ağır eleştirilere karşılık verdi!

20 Eylül 2016 Salı - 15:55




Katıldığı modellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmesinin ardından 'çirkin' yorumlara maruz kalan Ecem Uzgör,hakkındaki eleştirilere karşılık verdi.





Almanya'da yapılan Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden model Ecem Üzgör, 'Türkiye Güzeli' sanılmasından dolayı sosyal medya üzerinden yapılan ağır yorumlara maruz kalmıştı.

Yarışmada dereceye giremeyen Ecem Üzgör, 'güzellik yarışmasında başarı sağlayamadığı sanılarak' sosyal medyada tepkilerin hedefinde yer alınca, eleştirilere yanıt verdi. 25 yaşındaki model, "Sosyal medyada benim adıma hesaplar açıldı. Ve bu hesaplardan benim adıma yazılan 'sağ parmağımı öptürmeyeceğim insanlar' tarzında yazılar yazılması beni rahatsız etti" dedi.

Yarışmaya katıldığı için pişman olmadığını söyleyen Üzgör, "Dört yıldır Londra'da modellik yapıyorum, emeğimle girdim ve seçildiğim için çok şanşlıyım. Yapılan yorumlara daha çok güldüm, bence komik yorumlar" şeklinde konuştu.

MÜZİĞİMLE KONUŞULMAK İSTERİM

Müzikle ilgilenen, keman ve gitar çalan Üzgör, müziğiyle medyada yer almak istediğini hedefinin de müzikle ilgili olduğunu bu alanda da  2012 yılında bir yarışmada yetenek alanında birinci olduğunu açıkladı.


"O Ses Türkiye" yarışmasına katılsa hangi jüri üyesinden etkileneceği sorusu üzerine ise Uzgör, Hadise yanıtını verdi. Genç model ayrıca Sertab Erener'i de çok sevdiğini sözlerine ekledi.

NİCOLAS CAGE'E BENZETİLMEKTEN GURUR DUYUYORUM

Sosyal medya kullanıcılarının kendisini Nicolas Cage'e benzetmesine şöyle yanıt verdi: "Açıkçası ben gurur duyuyorum. Önemli bir aktör sonuçta. Ben bu kadar benzetildiğimi bilmiyordum. Gerçekten göz ve kaşın benzediğini düşünüyorum."

İngiliz erkek arkadaşının bu eleştirilere fazla tepki vermediğini söyleyen Üzgör, "O da gitarist, aynı grupta çalıyoruz. Daha fazla insana ulaşma şansımız oldu. Tahminim eğer Türk olsaydı daha fazla tepki verirdi" dedi.

Şu an için katılmaya hazırlandığı başka yarışma olmadığını dile getiren model, spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın televizyon programında kendisini ağır bir şekilde eleştirmesine şöyle yanıt verdi: "Ahmet Çakar'ın yorumunu izledim, onun kendi fikri, saygı duyuyorum."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap