SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zeynep Beşerler'in menajerinden 'ayrılık' iddialarına yanıt

Zeynep Beşerler'in menajerinden 'ayrılık' iddialarına yanıt

12 Nisan 2023 Çarşamba - 10:27




Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, 2013 yılında evlendiği iş adamı Emir İçgören’le boşanacakları iddialarına menajeri aracılığıyla yanıt verdi. 'Anlatırsam Aşık Olurum', 'Mavi Pansiyon' ve Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Zeynep Beşerler, evlendikten sonra kariyerine son vermişti.





Oyuncu Zeynep Beşerler, 2013'te iş insanı Emir İçgören ile evlenmiş, 2016'da oğulları Kerem dünyaya gelmişti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan çiftin boşanacakları iddia edilmişti.

Hatta Emir İçgören'in, Etiler Çamlık'ta bekar hayatı yaşayacağı bir daire kiraladığı gelen bilgiler arasındaydı. Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, 2013 yılında evlendiği iş adamı Emir İçgören'le boşanacakları iddialarına menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
 

"AYRILIK YOK"

Ünlü oyuncunun menajeri, "Ayrılık yok, olası İstanbul depremi nedeniyle yeni bir eve taşınacaklar" diye konuştu.
 

'ESTETİK' İDDİASI


Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Zeynep Beşerler'in paylaştığı son fotoğraf takipçilerinin dikkatini çekmişti. Estetik operasyon geçirdiği iddia edilen Beşerler, söylentilere sosyal medya hesabından yanıt vermişti.

"YAŞ 43 ONU DA UNUTMAYALIM"

Oyuncu yayınladığı fotoğrafa şu notu düşmüştü:

Şunu şuraya bıraktım; yolda-sokakta görürseniz 'kimdi bu?' diye düşünmeyin. Bu arada yaş 43 onu da unutmayalım.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap