SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca’nın eli güçlü

Atmaca’nın eli güçlü

30 Mayıs 2024 Perşembe - 17:35




BU sezona Kayserispor ile başlayan ve devre arasında Pendikspor’a transfer olan 31 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Süper Lig’de sahaya çıktığı 37 maçta 17 gol, 7 asistlik katkı sağlamayı başardı. Yeşil-Mavili kurmayların bu transferi oyuncunun takımdan ayrılmak istemesini koz olarak kullanarak 1 Milyon Euro civarına bitirmek istediği gelen bilgiler arasında.





BU sezon birçok maçta kalesini gole kapatma noktasında sıkıntılar yaşayan Çaykur Rizespor gündemine  Fenerbahçe ile yol ayrımında olan Serdar Aziz’in geldiği öğrenildi. Oyuncu ve menajeri ile sıcak temas halinde olan Atmaca’nın kurmaylarının kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.  Serdar Aziz’in de oynayabileceği bir takıma gitmek için Rizespor’a sıcak baktığı ifade edildi.

KALEDE SORUN YOK

ÇAYKUR Rizespor’da gelecek sezon planlamasında önemli bir yere sahip  olan kaleci mevkiinde sorun yok. Gökkan Akkan ile sözleşme uzatmayan Atmaca’nın gelecek sezon kaleci rotasyonunda Tarık Çetin, Zafer Görgen ve Abdullah Yiğit yer alacak. Bu mevkiye transfer istemeyen teknik patron İlhan Palut’un gelecek sezon Tarık Çetin’i as kaleci olarak kullanması bekleniyor.

HABER: SAFİYE SELÇUK
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap