SON DAKİKA



Haber > Spor > Bizim için oyna

Bizim için oyna

15 Mart 2013 Cuma - 09:19




Bu sezon tarihinin en kötü günlerinden birini yaşayan ve düşme hattında yer alan Bordo-Mavililer, bulunduğu konum itibariyle Bursa'dan mutlak üç puanl





‘DUR' DİYECEKLER Trabzonspor, ligin 26. haftasında bu akşam Bursaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Kötü bir sezon geçiren ve geride kalan 25 maçta 31 puan toplayarak düşme hattında kendine yer bulan Bordo-Mavililer, Bursa karşısından zaferle ayrılıp ayağa kalkmayı arzuluyor. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için kazanmaktan başka şansı olmayan Trabzonspor’da taraftalar da futbolculara seslenerek, bu kötü günlerin sona erdirilmesi için sahada 90 dakika mücadele eden bir takım görmek istediklerini iletti. ZAFER BEKLİYORUZ Futbolculardan Bordo-Mavili kulübün büyüklüğünü bilmelerini ve giydikleri formanın hakkını vermelerini isteyen taraftarlar, geçmişte olduğu gibi rakiplere korku salan ve daima üst sıralara oynayan bir takım görmek istiyor. Taraftarlar, bu akşam oynanacak olan karşılaşma öncesi "Arman için oyna, forman için oyna, o da yetmiyorsa bizim için oyna" diyerek oyunculara mesaj gönderdi. Taraftarlar, kötü günlerin sona ermesi için Bursa karşısında takımlarından zafer bekliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap