SON DAKİKA



Haber > Spor > Fener kanca attı!

Fener kanca attı!

12 Mart 2017 Pazar - 17:26




Mehmet Ekici’yle el sıkışan Fenerbahçe, Bulgar 10 numara Ivelin Popov'u da kadroya katmak istiyor. Spartak Moskova 6 milyon Euro talep ediyor, Fener i





Fenerbahçe’de yönetim, orta sahada ofansif oyuncu eksikliğini doldurmak için şimdiden harekete geçti, Spartak Moskova'da forma giyen Ivelin Popov'u gündemine aldı. Rus kulübü, Bulgar 10 numara için 6 milyon Euro bonservis bedeli istedi, sarı-lacivertliler ise Emenike artı bir miktar para önerdi. Emenike de yeniden Rusya'ya dönme fikrine sıcak bakıyor. Mehmet Ekici ile anlaşan sarı-lacivertliler, Popov'u da kadroya katarak yeni sezon öncesinde 10 numara transferini sonuçlandırmak istiyor. Trabzonspor yönetimi orta alanın yanı sıra iki kanatta da oynayabilen Bulgar futbolcuyu devre arasında transfer etmek istemiş hatta kulübü ile büyük oranda anlaşmasına rağmen oyuncu Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakmamıştı. Spartak Moskova formasıyla 14 maça çıkan Popov, 2 kez ağları sarsıp 3 de asist yaptı ve 5 gole direkt katkıda bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap