SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefimiz şampiyonluk

Hedefimiz şampiyonluk

15 Ağustos 2023 Salı - 16:11




Bu sezon hem yarışacağız, hem de genç oyuncuları profesyonel liglere hazırlayacağız. Bizim olduğumuz her yerde hedef her zaman şampiyonluk olmuştur. Bu sezonda hedefimiz şampiyonluk"





TRABZON 1. Amatör Küme ekiplerinden Ağasar Çepnispor'da yeni sezon öncesinde hedef şampiyonluk olarak belirlendi. Siyah-Beyazlılarda Teknik direktörlük koltuğuna Trabzon futbolunun yetiştirdiği en önemli teknik adamlardan biri olan Samet Dedeoğlu getirildi. İmzanın ardından Karadeniz'e özel açıklamalarda bulunan Samet Dedeoğlu bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

AĞASAR Çepnispor ile hedeflerinin uyuştuğu için bu büyük aileye katıldığını söyleyen Dedeoğlu; “Başkanımızla yaptığımız görüşmede hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Kadromuzu önemli oyuncular ile takviye ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu sezon hem yarışacağız, hem de genç oyuncuları profesyonel liglere hazırlayacağız. Bizim olduğumuz her yerde hedef her zaman şampiyonluk olmuştur. Bu sezonda hedefimiz şampiyonluk" dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap