SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Ekici’ye bir ambargo daha

Mehmet Ekici’ye bir ambargo daha

22 Şubat 2017 Çarşamba - 13:15




Trabzonspor’da devre arasında ipleri koparan Mehmet Ekici, geçtiğimiz günlerde başına gelen olay ile bordo mavili ekibin yetenekli oyuncunun üstünü çi





Fenerbahçe’ye gitmek için Trabzonspor’dan izin isteyen ancak yerinde olmayan görüşmeler sonrası transferin rafa kalkmasına neden olan Mehmet Ekici, yönetim ve teknik heyetin ‘Aklı Trabzon’da olmayan futbolcuya devam etmeyiz’ kararıyla kadro dışı bırakıldı.

Ekici sadece kadro dışı bırakılmayarak Trabzonspor ile ipleri resmen kopartan bir olay yaşandı. Trabzonspor’un sponsoru olan LukOil Benzin istasyonuna gelen Mehmet Ekici neye uğradığını şaşırdı. Trabzon’da aracıyla benzin istasyonuna gelen Ekici, araç tanıma sistemi ile aracına benzin almak istedi. Ancak pombacının cevabı karşısında Ekici şoka uğradı.

İstasyon yetkililerin Mehmet Ekici’nin aracınına artık sistemde kayıtlı olmadığını söyleyerek ücreti cebinden ödemesini istedi. Tabi Ekici ücreti ödedi ancak Trabzonspor’un tecrübeli oyuncuyu gözden çıkardığı artık kesinleşmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap