SON DAKİKA



Haber > Spor > O isimler yolcu!

O isimler yolcu!

14 Mayıs 2017 Pazar - 15:32




Bu sezon Beşiktaş'ta sergiledikleri performans ile göz dolduran Quaresma ve Adriano için Başkan Orman'ın Çin ligi ekipleriyle anlaştığı iddia edildi.





Beşiktaş'a başkan olduğu yıldan bu yana yaptığı transferlerle önemli ticari başarıya imza atan Fikret Orman, her fırsatta "Satılmayacak hiçbir oyuncumuz yok" diyerek, açık kapı bırakıyor.

Ersan Adem Gülüm'ü 5.5, Demba Ba'yı ise 17 milyon Euro'ya Çin Süper Lig'i ekiplerine satan Fikret Orman'ın, son olarak Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi Ricaro Quaresma ve Adriano için Çinliler ile masaya oturduğu iddia edildi.

İKİ YILDIZA 15 MİLYON EURO

Siyah-beyazlılarda ikinci dönemini yaşayan ve Bursaspor karşılaşmasında forma giymesi halinde Süper Lig'de 100. kez Beşiktaş formasını taşımaya hazırlanan Ricardo Quaresma için Çin ekibinden 8 milyon Euro'luk teklif gelirken, Adriano'ya ise 7 milyon Euro teklif edildi.

Çinlilerle el sıkışarak iki yıldız ismi satmayı planlayan Fikret Orman, bu şekilde kulübün kasasına 15 milyon Euro'yu koymaya hazırlanıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap