SON DAKİKA



Haber > Spor > Oyuncular kimliklerini otelde bırakmışlar

Oyuncular kimliklerini otelde bırakmışlar

04 Aralık 2012 Salı - 12:00




Bu sezon üçüncü İzmir seferinden de eli boş dönen Bordo-Mavi-Beyazlılar’da Teknik Direktör Mustafa Akçay, “Oyuncular nerede olduklarının farkında olma





TANIYAMADIM 1461 Trabzon Teknik Direktör Mustafa Akçay, Göztepe yenilgisi sonrası futbolcularını eleştirdi. Üçüncü İzmir deplasmanından da mağlup dönen Bordo-Mavi-Beyazlılar’da iki haftalık galibiyet serisi de son bulurken Akçay, oyuncularına öfkeliydi. Deneyimli teknik adam, “Kimliklerini otelde bırakmış oyuncularla sahaya çıktık. Oysaki bizim oyuncularımız bu değil” dedi. İYİ BİR TAKIMIZ Akçay şöyle devam etti: “Biz iyi bir takımız. İlk yarıda istekli oyunumuza karşılık Göztepe ikinci yarıda daha iyi oynayarak golü buldu. Kısmet Göztepe’nin yanındaydı. Orduspor maçından sonra bu galibiyet Göztepe için avantaj oldu. Oyuncularımız umarım bu yenilgiden ders alır. Oyuncularımız nerede olduklarının farkında olmalı. Yoksa birileri onlara nerede olduklarını hatırlatır.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap