SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş: Burak'ın kulağını çekiyoruz

Şenol Güneş: Burak'ın kulağını çekiyoruz

16 Ocak 2019 Çarşamba - 16:59




Şenol Güneş bir Beşiktaş taraftarının, "Hocam, Burak'ın kulaklarını çekecek" şeklindeki sözlerine, "Öyle yapmaya çalışıyoruz" diyerek cevap verdi.





Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarlarla bir araya geldi. Kendisine çiçekler veren siyah-beyazlı taraftarlarla bir süre sohbet eden Güneş, Burak Yılmaz transferine de değindi.

"KULAKLARINI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Camianın bir kısmı tarafından eleştirilen Burak Yılmaz hakkında konuşan Güneş, "Ben Burak'la uzun yıllar birlikte oldum. Camiada bu tarz gönül kırıklıkları olabilir, kabul ediyorum. Ama benim dönemimde Burak'ın hiçbir sıkıntısı olmadı." dedi.

Taraftarların Burak Yılmaz'a kızgın olmasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Zaman zaman benim de kızdığım oyuncular oluyor. Dostlar düşman, düşmanlar dost olabiliyor ama bu demek değil ki yanlışları kabul edelim. Biz hataları görüp, cezasını vererek hayata devam ettirmek istiyoruz."





Bir taraftarın telefonla kendisini videoya aldığı sırada başka bir taraftarın, "Hocam, Burak'ın kulağını çekecek" sözlerine karşılık veren Güneş, "Öyle yapmaya çalışıyoruz"ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap