SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı istediği transferleri belirledi

Abdullah Avcı istediği transferleri belirledi

25 Aralık 2020 Cuma - 09:10




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, devre arasında transfer istediği yerleri belirledi.





Ts Haberleri | Trabzonspor'da her ne kadar beklentilerin altında kalsa da Abdullah Avcı'nın vazgeçemediği isim Lewis Baker. Avcı'nın devre arasında yerine oyuncu aradığı İngiliz oyuncu Hatayspor maçında, 47 kez topla buluştu. 32 pasta 84.4 isabet sağladı. 2 kilit pas verdi. Ama hiç adam geçemedi. 5’te 4 isabetli uzun top attı. 5 defansif hamle yaptı.

Baker, “Kesinlikle çok önemli maçtı. Maçtan önce Özkan Sümer’in vefatını öğrendiğimizde, kendisinin kulübümüz için ne kadar önemli bir insan olduğunu bize anlattıklarında mücadele etmemiz gerektiğini gösterdik. Birlikte mücadele etmek çok önemliydi. Kazanmamız önemli ve bugün kazandık” dedi.

FLAVIO NE HÜCUMDA NE DE DEFANSTA FAYDA VEREMEDİ

Abdullah Avcı'nın geldiği günden itibaren yedek kulübesine hapsettiği Flavio, son maçlarda formayı almayı başardı… ancak Hatayspor karşısında 90 dakika sahada kalan sambacı sadece 29 kez topla buluştu. 23 pas yaptı. 78.3 isabet yakalayabildi. 1 kilit pas veren Flavio’nun 3 uzun topundan 2’si yerini buldu. Öne oynarken başarılı olamayan Flavio sadece 2 defansif hamleyle maçı tamamladı.

Sambacı maçtan sonra  “Zor bir maç olacağının farkandaydık. Hatay takımının iyi takım olduğunu bilincindeydik. Ancak Trabzonspor büyük takım ve her zaman içerde dışarda nerede oynarsa oynasın kazanmak için oynar. bizim hedefimizdi kazanmaktı. Bizde kazandığımız için mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Kapasitesinin yüzde kaçını sahaya yansıttığını düşündüğü sorusuna ise Flavio, “Aslında adaptasyon sürecimi atlattığımı düşünüyorum. İyi mücadele etmeye, takım için mücadele etmeye çalıştım. Takımla oynarken ritim kazanmaya başlıyorsunuz” cevabını verdi.


Beğendim
4
Sevdim
7
Beğenmedim
8
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap