SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'nın liderlik planı

Abdullah Avcı'nın liderlik planı

05 Ekim 2021 Salı - 11:34




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, tüm planlarını liderlik üzerine yapıyor.





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli ara dönüşü sonrasında oynayacakları Fenerbahçe maçına büyük önem gösteriyor. Futbolcularıyla bu konuda görüşen Avcı, ''Fenerbahçe'yi yenip, lider olacağız'' ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe maçı öncesinde tek sıkıntısı ise milli arada milli takımlara giden isimler. Herhangi bir sakatlık yaşanmaması için adeta dua eden Abdullah Avcı, oyuncularının uzun uçuşlar yapmayacak olması nedeniyle de sevinçli.

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'ye karşı milli takıma giden 3 Türk'ü ilk 11'de oynatacağı öğrenildi. Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Berat Özdemir ilk 11'de olacaklar.

Defansta ise cezası biten Vitor Hugo ile beraber Edgar Le oynayacak. Avcı'nın sol bek dışında kararını verdiği sağ bekte Bruno Peres, orta sahada Marek Hamsik ve Bakasetas ile ileri uçta Anthony Nwakaeme ile Andreas Cornelius'u oynatacağı bildirildi.

Kaynak: Fotospor


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap