SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu’ndan şampiyonluk açıklaması: Mücadeleyi bıraktığınız anda…

Ağaoğlu’ndan şampiyonluk açıklaması: Mücadeleyi bıraktığınız anda…

02 Ekim 2021 Cumartesi - 19:57




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Kayserispor maçı sonrası konuştu.





 Trabzonspor Süper Lig’in 8. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor’a konuk oldu.

Karşılaşma sonrası konuşan Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu” Gol yediğinizde maçı kaybetmiyorsunuz, puan kaybettiğinizde, maçı kaybettiğinizde liderliği kaybetmiyorsunuz. Mücadeleyi bıraktığınız anda, umudunuzu kaybettiğinizde, inancınızı hırsınızı yitirdiğinizde her şeyinizi kaybediyorsunuz”

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kayserispor kulübüne, başkan Berna hanıma, oyuncularına, taraftarına, bizi sokakta görüp selam veren herkese çok teşekkür ediyoruz, çok iyi ağırlandık. Sonuç ne olursa olsun burada çok maç oynadık, mutlu geldik iyi ağırlandık. Kayserinin iyi bir takım, yükselen bir grafiği vardı. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Oynamadan kazanılan maç yok. Gol yediğinizde maçı kaybetmiyorsunuz, puan kaybettiğinizde, maçı kaybettiğinizde liderliği kaybetmiyorsunuz. Mücadeleyi bıraktığınız anda, umudunuzu kaybettiğinizde, inancınızı hırsınızı yitirdiğinizde her şeyinizi kaybediyorsunuz. Maçların hepsinde 3 puan alan takım şampiyonluğu yakalar. Maçı kazanınca rehavete kapılacak bir yapımız yok. Hedefimiz şampiyonluk.” Dedi.
 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap