SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Başakşehir'i geçersek şampiyonluk adayıyız

Başakşehir'i geçersek şampiyonluk adayıyız

14 Ocak 2019 Pazartesi - 12:44




Teknik direktör Mehmet Birinci, Trabzonspor’u Karadeniz’e değerlendirdi





TRABZON futbol camiasının önemli teknik adamlarından Mehmet Birinci, Trabzonspor’u Karadeniz gazetesine değerlendirdi. Trabzonspor’un hem kupayı hem de ligi götürecek kadroya sahip olduğunu ifade eden Birinci, şu değerlendirmelerde bulundu: “En iyi antrenman, çift kaledir. Kupa maçlarında çift kale maç yapmış olacaksın. Kupada ne kadar gidersen senin için iyi bir kazançtır. Alttan gelenler de iyidir. Yedeği zorlayacak isimler de var.

ÖNCE DURDURUP SONRA VURMALI 

KUCKA, Onur, Burak gibi oyuncuların gitmesi çok büyük kayıp değildir. Bu oyuncuların yerlerine altyapıdan çıkacak oyuncular da iş göreceklerdir. Gidenlerle yakalanan başarıdan alttan çıkanlarla elde edilecek başarılar daha önemlidir. Trabzonspor’da kaleci problemi de yok. Bakın Onur gitti, alttan gelen Uğurcan aslanlar gibi götürüyor. Uğurcan sakatlansa bile yine alttakiler onun kadar faydalı olacaktır.” “BAŞAKŞEHİR maçı Trabzonspor için çok zor geçecek. Başakşehir’in yedeklerinden de bir 11 yapsan o da kafaya oynar. İyi isimleri ve iyi bir futbol sistemleri var. Makine gibi bir takım. Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman mutlaka Başakşehir’i analiz ettirmiştir. Bordo-Mavililerin rakibini önce durdurup sonra vurması gerekiyor. Kontrollü ve sabırlı oynaması gerekiyor.”

LİDER ARAMAYA GEREK YOK

“BURAK gittikten sonra Abdülkadir kendine geldi ve liderlik vasfına büründü. Sosa’nın yokluğunda Abdülkadir lider pozisyonunda olacak. Takımı o yönlendirecek. Çünkü Malatya maçındaki yenilgi en çok onu etkiledi. Takımda belli başlı lider aramaya gerek de yok aslında. Hepsi lider. Eski ruhu bu oyuncular geri getirdi.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap