SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Campi transferini menajer Metin Korkmaz bozdu!

Campi transferini menajer Metin Korkmaz bozdu!

13 Temmuz 2019 Cumartesi - 11:10




Arjantinli stoperin gelişinin sürekli ertelenmesi ve transferin çıkmaza girmesi, farklı iddiaları da beraberinde getirdi. İddiaya göre, Yönetim Campi transferi için, ‘Kapıdan içeri giremez’ denilen menajer Metin Korkmaz’a yetki verdi. Korkmaz da ‘hallederim’ dediği transferi yüzüne gözüne bulaştırdı.





Geçmiş dönemlerde Trabzonspor’u soyup soğana çeviren menajerler yeniden piyasaya çıktı. Bordo-Mavili kulübün yakasından bir türlü düşmeyen menajerlerin Gaston Campi transferini bozduğu öne sürüldü. İddia sahiplerine göre, ‘Trabzonspor’un kapısından içeri giremez’ denilen menajer Metin Korkmaz, Bordo-Mavili kurmaylar tarafından Gaston Campi transferi için yetkilendirildi.

Estudiantes ile görüştüğünü ve anlaştığını söyleyen Korkmaz, Campi’nin geçtiğimiz salı günü Türkiye’de olacağını söyledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu’da menajerin kendisine verdiği söze güvenip Campi’nin bu hafta içinde Türkiye’de olacağını medyaya açıkladı.

Ancak Arjantinli stoper FIFA’lık olmamak için Estudiantes ile idmanlara çıkmaya başladı. Transfer iyice çıkmaza girdi. Aldığımız bilgilere göre Metin Korkmaz işi çözeceğini söyleyip Arjantin’e gitti. Campi’nin transferinin birkaç gün içinde netlik kazanacağı ifade edildi.




DOĞAN: MENAJER OYUNU VAR

Gaston Campi’nin transferinin gecikmesiyle ilgili konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, menajer oyununa dikkat çekti. Ertuğrul Doğan şunları söyledi: “Campi’ye teklifimizi gönderdik. Oyuncunun bize vereceği cevabı bekliyoruz. Burada bir menajer oyunu var ama menajer tuzaklarına düşmeyeceğiz. Bundan önceki dönemlerdeki gibi panikle harekete ederek hata yapmayacağız. Bizim şartlarımız kabul görürse Campi transferi gerçekleşir.”
 
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap