SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eddie Newton’ın bir kazığı daha ortaya çıktı

Eddie Newton’ın bir kazığı daha ortaya çıktı

17 Aralık 2020 Perşembe - 16:28




Trabzonspor'da sezon başında Hüseyin Cimşir'in yardımcılığından teknik direktörlüğe yükselen ancak alınan başarısız sonuçlardan sonra görevine son verilen Eddie Newton’ın Rusya'da harikalar yaratan Despotovic’in transferine karşı çıktığı iddia edildi.





Trabzonspor, beklentileri karşılayamayan İngiliz teknik direktör Eddie Newton’ın yerine Abdullah Avcı'yı getirmişti. Newton’ın sezon başında bir transferde ne kadar büyük hata yaptığı geçen zaman içinde ortaya çıktı.

Bilindiği gibi İngiliz teknik adamın transferde Haftalarca Trabzonspor’u bekleyen Despotovic daha sonra Rubin Kazan’ın yolunu tutmuştu… Orenburg’tan ayrılarak Rubin Kazan’a giden Sırp oyuncu için Eddie Newton, “İşimize yaramaz. Ben Benim Afobe’yi gelmeye ikna ettim” diyerek Despotovic’in transferini engellemişti. 28 yaşındaki golcü geride kalan 15 haftada 7 gol atıp 2 de asist yaparak, Moskova takımlarının dikkatini çekti. Rubin Kazan ise fiyatını 10 milyon euro olarak belirledi.

Beğendim
4
Sevdim
9
Beğenmedim
18
Üzgün
7
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap