SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe ''futbolcu ayarttı'', Galatasaray ''kural hatası'' yaptı… Trabzonspor harekete geçti!

Fenerbahçe ''futbolcu ayarttı'', Galatasaray ''kural hatası'' yaptı… Trabzonspor harekete geçti!

05 Şubat 2021 Cuma - 20:17




Fenerbahçe ile Galatasaray’ın birbirlerini UEFA’ya şikayet etmelerinin ortaya çıkmasından sonra Trabzonspor kulübünün de bağımsız olarak bazı hukukçuların harekete geçtiği iddia edildi.





Bu hukukçuların Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tezlerini birbirlerine karşı kullandıkları ve iki İstanbul ekibi aleyhine bir dosya hazırlayarak UEFA’ya gönderdikleri ortaya çıktı.

O dosyada Galatasaray’ın Emre Mor’dan, Mitroglou’ya kadar kiralık oyuncuları nasıl kiraladığı soruldu. Bunun FIFA transfer kurallarına aykırı olduğu, bu kiralama işlemlerinin incelenmesi istendi. Galatasaray’ın bu oyuncuların alındıkları ve kiralık gönderildikleri ile ilgili KAP açıklamaları UEFA’ya sunuldu.

Ayrıca Fenerbahçe’nin elinde de Filip Novak ve Jose Sosa ile ilgili Trabzonspor kulübünden alınan bir izin belgesi olmamasına rağmen menajerleriyle daha lig devam ederken transfer görüşmeleri yaptığı iletildi. Gazetelerde yer alan haberler sunuldu.

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe için transfer yasağı talep edildi.

Kaynak: Fotospor


Beğendim
15
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap