SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İBRE BULAK’A DÖNDÜ!

İBRE BULAK’A DÖNDÜ!

23 Mayıs 2018 Çarşamba - 09:45




Samet Aybaba ismini rafa kaldıran Bordo-Mavili yönetimin masasında Giray Bulak ismi duruyor. Deneyimli teknik adam ile anlaşmaya yakın olan Trabzonspo





KİM OLACAK?

Trabzonspor’da teknik direktör konusunda ibrenin Giray Bulak’a döndüğü öğrenildi. Bordo Mavili ekibin gündemine birçok isim gelirken Karadeniz ekibinin masasında artık Bulak ismi ciddi bir şekilde durmaya başladı. Samet Aybaba ismini rafa kaldıran BordoMavili yönetimin takımı Giray Bulak’a emanet etmeyi düşündüğü ifade edildi. Deneyimli teknik adam ile anlaşmaya yakın olan Trabzonspor kurmaylarının her ihtimali göz önünde bulundurarak Fatih Tekke’yi de B planında tuttuğu bildirildi.

İKİSİ OLUR MU?

Bordo-Mavili ekipte bazı yöneticilerin Trabzonspor’da göreve başlayan Hüseyin Çimşir ile birlikte Fatih Tekke’nin bu yükü kaldırması konusunda fikir belirttiği bilgisine ulaşıldı. Çimşir’in 1. yardımcı antrenör olarak görev üstleneceği Karadeniz ekibinde teknik patron koltuğuna Fatih Tekke’nin oturtulmasının daha doğru olacağını bazı yöneticilerin yüksek sesle dile getirdiği öğrenildi. Ancak Giray Bulak’ın yeni sezonda takımın başına geçmesinin büyük ihtimal dahilinde olduğu bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap