SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jose Sosa defansa yardım etmekten hücumu unuttu

Jose Sosa defansa yardım etmekten hücumu unuttu

14 Ağustos 2018 Salı - 10:58




Başakşehir karşısında defansif oyun yüzünden hücuma katkı veremeyen Jose Sosa ilginç istatistikler yakaladı…





Arjantinli 3 top çalıp, 3 top keserken Trabzonspor’un stoperlerini bile bu alanda geçti. Bordo-mavililerin iki stoperi Zargo ve Mustafa Akbaş ise 6’şar uzaklaştırma yaparken, orta sahaya hiç destek atamadı. Yaptığı 43 pasta  yüzde 97.7 gibi bir istatistik yakalayan Senegalli stoperin tüm paslarını en yakındaki isimler yapması dikkat çekti.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı hayal kırıklığı oldu

Trabzonspor’un Başakşehir karşısında hayal kırıklığı yaratan ismiyle Yusuf Yazıcı oldu… genç futbolcu 7 top kaptırdı, 4 de kötü kontrol yaptı. Maç boyu 20 isabetli pas yapan Yusuf maçı 1 ortayla tamamladı. Yaptığı 20 pasın 17’sini de kısa pasla gerçekleştirdi. 2 kilit pasını da kısa pasta verdi. Sadece 1 kez driplinge kalktı ve onda da başarılı olamadı.

Visca, Trabzonspor'u tek başına yıktı

Trabzonspor Edin Visca’ya teslim oldu… Başakşehir’in yıldızı maçı 1 asistle tamamlarken, 2 şut attı, 6 kilit pas verdi. Bu kilit paslardan 1 tanesinin de uzun top olması dikkat çekiciydi. 5 de başarılı orta yaptı. Bu arada son 31 dakikada 19 pas yapan Emre de yüzde 100 isabet yakaladı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap