SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nenad Bjelica’nın zor kararı!

Nenad Bjelica’nın zor kararı!

16 Mayıs 2023 Salı - 12:02




Fenerbahçe maçının hazırlıkları hız kesmeden Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürüyor...





Fırtına’nın hocası Nenad Bjelica perşembe akşamı Kadıköy’de zaferi getirecek 11’i kafasında netleştirmeye başladı. 9 ismi belirleyen Hırvat teknik direktör, 2 bölgede kararını veremedi. Dün ilk kez takımla birlikte idmana çıkan Siopis maç gününe kadar denenecek. Yunan yıldız hazır hale gelirse sahaya sürülecek. Aksi durumda burada Doğucan oynayacak. Forvet hattında ise 4 formda isim Visca, Trezeguet, Maxi Gomez ve Umut Bozok’tan birisi kulübeye çekilecek.

TRABZONSPOR için 18 Mayıs Perşembe akşamı Kadıköy’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın önemi bir hayli fazla. Bu sezon taraftar ve camiasını bir hayli üzen Bordo-Mavililer, ezeli rakibini yenip hem gönül almak hem de 26 yıl süren deplasman özlemini sonlandırmak istiyor. Bu maçın öneminin farkında olan teknik direktör Nenad Bjelica da yaklaşık 8 gündür Fenerbahçe’yi her yönüyle analiz ediyor. Hırvat çalıştırıcı, kendisi açısından da büyük önem taşıyan derbi maçı kazanıp, kalan maçlar için moral depolamayı hedefliyor. Bjelica’nın çok önem verdiği Fenerbahçe maçında sahaya süreceği 11 de netleşmeye başladı. Kalede Uğurcan’a görev verecek olan deneyimli çalıştırıcı, savunma 4’lüsünü Larsen, Hüseyin, Bartra ve Eren’den oluşturacak. Hamsik ve Abdülkadir Ömür orta alanda Bjelica’nın bankoları. 3’üncü isim Doğucan ya da dün ilk kez takımla çalışan Siopis olacak. Yunan yıldız, yarına kadar denenecek. Fiziksel olarak hazır hale gelirse Perşembe akşamı sahaya sürülecek. Aksi durumda ise kulübede oturacak. Nenad Bjelica’nın kararsız kaldığı bir diğer yer forvet hattı. Visca, Trezeguet, Maxi Gomez ve Umut Bozok çok formda. Ancak bunların içinden birisi zorunlu olarak kulübede oturacak. Bu bölge için de son karar yarın yapılacak son taktik idmanda belli olacak.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap