SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Puchacz geldi o isim gidiyor! Trabzonspor'da ayrılık

Puchacz geldi o isim gidiyor! Trabzonspor'da ayrılık

11 Ocak 2022 Salı - 09:46




Trabzonspor'un yeni sol beki Puchacz'ın transferinden sonra Anders Trondsen ile yollarını ayıracağı iddia edildi.





Edin Visca’dan sonra Trabzonspor’un yeni transfer Puchacz oldu. Polonyalı oyuncu Werder Bremen’i reddedip Trabzonspor’a gelirken, Türkiye Süper Ligi’ni yakından takip eden Polonyalı gazeteci Filip Cieśliński, ilginç bir değerlendirme yaptı. 

Oyunda rakipleri İsmail Köybaşı ve Anders Trondsen. Her zaman başarısızlar. İlki 32 yaşında ve en iyi zamanlarında bile çok gerideydi. İkincisi ise Trabzonspor için çok zayıf bir Norveçli. Trondsen muhtemelen kışın Puchacz'a yer açmak için ayrılacak.

Puchacz şampiyonluğu bekliyor, orası kesin. Trabzonspor, Süper Liglerin en iyi, en düzenli takımı. Yakın zamanda lig tarihinin en iyi sonbahar rekorunu kırdı. Bu kış oyuncu satmayacaklar. Daha da güçleniyorlar. Unvanı bırakma şansları yok.

Trabzonspor topa saygı duyuyor. Uzun süre oynayabiliyorlar. Pozisyonlar yaratabiliyor. Beklerin ön ve arka görevleri var. Kesinlikle Cornelius ondan ortalar bekleyecek.

Yabancı sınırına takılabilir. Bu yüzden gereksinimleri karşılamak için "Puchy" yerine Türk Köybaşı'nı sahaya çıkarmak zorunda kalacağı maçlar olacak. Ancak, kalıcı olarak başarısız olmadığı sürece 11’de yer alacaktır.


Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap