SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Salı pazarı’nın malları bunlar!

Salı pazarı’nın malları bunlar!

18 Aralık 2020 Cuma - 15:19




Trabzonspor’un kupa maçında Adana Demirspor’a elenmesi camiayı gererken hedefte, bu sezon transfer edilen futbolcular ve onları aldıran başkan Ahmet Ağaoğlu var





Tarih; 1 Şubat 2020… 2-1 kazanılan Fenerbahçe maçının hemen sonrası... Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferlerin geç yapıldığı yolundaki eleştirilere, “Ben Acıbadem’de oturuyorum. Bizde salı günleri pazar kurulur. Akşam saatlerinde daha ucuz olur. 1 kilo fiyatına 3 kilo şeftaliyi alırız” karşılığını vermişti.
Trabzonspor’un önceki gün kupa sınavında Adana Demirspor’a elenmesi camia ve taraftarı isyan noktasına getirirken, eleştirilerin odağında bu sezon başında transfer edilen Plaza, Diabate, Baker ve Flavio vardı. Taraftarlar en büyük tepkiyi ise bu futbolcuların alınması için onay veren başkan Ahmet Ağaoğlu’na gösterdi.

Başkanın geçmişte yaptığı konuşmayı paylaşan bordo-mavililer, “Ahmet Ağaoğlu bize Salı Pazarı örneğini veriyor. Biz de en az onun kadar çarşıya pazara gidiyoruz. Ancak bilmediği şey şu; akşam saatine kalan malların çoğu ezilmiş ve çürük olur. O nedenle ucuza satılır. 3 kilo olarak aldığınız malın 2.5 kilosunu çöpe atarsınız. Tıpkı bu sezon bizim aldığımız çöp transferler gibi” dediler.

BAŞKAN AHMET AĞAOĞLU NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fırtına’nın Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği 1 Şubat 2020 tarihindeki maçın ardından flaş açıklamalarla gündem olmuştu. Transferlerin son güne kalması nedeniyle kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere şu yanıtı vermişti:

“Ben Acıbadem’de otururken salı pazarı vardı. Ben hep akşam giderdim o pazara… Üç kilo şeftaliyi bir kilo fiyatına alırdım. Şaka bir yana hepsi izlediğimiz, takip ettiğimiz oyuncular. Son 48 saat hiç uyumadık. Kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Bu camia her şeyin en güzeline layık. Bir de devlet desteği falan diyorlar. Bize Allah yardım ediyor. Devlet yardımıyla olacak işler değil bunlar.”

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap