SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sizin yeriniz burası! Takke düştü kel göründü... Fırtına Abdullah Avcı ile ilk yenilgisini aldı

Sizin yeriniz burası! Takke düştü kel göründü... Fırtına Abdullah Avcı ile ilk yenilgisini aldı

27 Aralık 2020 Pazar - 10:54




Geçtiğimiz sezon İstanbul’un 3 büyüğüne kök söktüren, içte dışta Fener’i, Beşiktaş’ı ve Galatasaray’ı yerle bir eden Fırtına bu sezon tarihi tersten yazıyor. Bordo-mavililer dün Akyazı’da ağırladığı Galatasaray’a 2-0 yenilirken, ortaya koyduğu futbolla sınıfta kaldı.





Özellikle bu sezon transfer edilen oyuncuların kalitesizliği apaçık ortaya çıktı. Golcü diye alınan Djaniny ve Afobe kolay pozisyonları 3 direğin arasından geçiremeyip saç baş yoldurdu. Flavio, Baker ve Marlon ise Trabzonspor’un değil ancak 2’nci sınıf bir takımın topçusu olduğunu gösterdi.

BU sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye mağlup olan Trabzonspor dün de Galatasaray’a yenilip 3’üncü derbisini yitirmiş oldu. Oysa Fırtına, maça çok kötü başlamadı. 11’inci dakikada Djaniny müsait pozisyonu gol yapamayıp saç-baş yoldurdu. 25’te ise Hugo yine müthiş bir kafa vurdu, Okan gole izin vermedi. 44’te ise şok bir golü kalemizde gördük. Konuk ekip Galatasaray Arda ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı böyle bitti.

İKİNCİ yarıda ise Trabzonspor oyunda kontrolü kaybetti. Saha içi üstünlüğü Galatasaray’a geçti. 55’te Oğulcan ile skoru 2-0 yapan İstanbul ekibi sahada daha rahat oynamaya başladı. Bu rağmen 67’de Afobe, 82’de Djaniny kolayı değil zoru yaptı ve topu ağlar yerine dışarı atınca mücadeleyi konuk Galatasaray 2-0 kazandı. Abdullah Avcı ile 7 maç sonra ilk yenilgisini alan Trabzonspor 20 puanda kalırken derbiyi kazanan sarı-kırmızılılar puanını 29 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.



 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap