SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Subotic ile söz kesildi!

Subotic ile söz kesildi!

03 Ekim 2017 Salı - 18:36




Trabzonspor, savunmadaki sorunu Sırp oyuncuyla çözmeye kararlı. B.Dortmund’un gözden çıkardığı Subotic, Karadeniz ekibine gelmeye sıcak bakıyor





Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonuna oldukça kötü bir giriş yapan Trabzonspor’da savunma bölgesindeki sorunu çözmek için düğmeye basıldı. Birinci transfer döneminde bu mevkie istenilen takviyenin yapılmamasının sıkıntısını çeken Karadeniz ekibi ilk 7 haftada kalesinde 15 gol görerek kötü bir performans sergiledi.

Teknik Direktör Ersun Yanal takım içerisinde sürekli arayışa girse de kanayan yarayı durduramadı. Bordo-Mavili takım stoperdeki bu sorunu ise yeni transferle çözmeyi planlıyor. Bu konuda çalışmalara başlayan Trabzonspor’un ilk hedefinin sezon başında gündeme gelen Borussia Dortmund’un 28 yaşındaki Sırp savunma oyuncusu Neven Subotic olduğu belirlendi. 1.91 boyundaki deneyimli stoper ile ön görüşme yapıldığı ve söz kesildiği kaydedildi. Bundesliga’da geride kalan 7 haftada henüz forma giyemeyen Sırp oyuncunun da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap