SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Taraftar ve camia diyor ki; İstifa bir erdemdir düşün Trabzonspor’un yakasından

Taraftar ve camia diyor ki; İstifa bir erdemdir düşün Trabzonspor’un yakasından

13 Aralık 2020 Pazar - 16:27




Geçtiğimiz sezon rakiplerinin korkulu rüyası olan Trabzonspor’un yerinde yeller esiyor… Fırtına, kazanması halinde üst sıralara çıkmayı planladığı Kayserispor deplasmanında tarihinin en kötü futbolundan birisini oynadı ve rakibi ile 0-0 berabere kaldı.





Karşılaşma boyunca rakip kalede akıllarda kalan bir tek tehlikeli atak yapamayan bordo-mavili takımda, iyi denilecek tek bir isim yoktu. Abdullah Avcı’nın sürpriz bir şekilde ilk 11’de görev verdiği Diabate ve Bilal, sefilleri oynarken, ikinci yarıda sahaya sürülen Afobe ile Yusuf Sarı da kötü futbollarıyla saç baş yoldurdu. Mücadele 0-0 sona ererken, ortaya konan futbol gelecek adına tehlike sinyalleri verdi.

Trabzonspor aldığı bu beraberlikle puanını 14 yaptı ve yine 13’üncü sırada kaldı. Zirve ile arayı kapatma planları ise yine suya düştü. Bu duruma kahrolan bordo-mavili taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime yüklendi.

Yaşanan kötü tablonun suçlusu olarak yönetimi gören taraftarlar, “Çok uzak değil. Daha birkaç ay önce bu takım yenilmez armadaydı. Rakiplerin korkulu rüyasıydı. Yaptığınız kötü planlamayla her şeyin içine ettiniz. Kaliteli futbolcuları elinizden kaçırıp işe yaramaz çöpleri doldurdunuz. Bu durum sizin eseriniz. Eğer biraz Trabzonspor sevginiz varsa o sıcak koltuklarınızdan kalkın ve istifa edin. Bu kulübün yakasından düşün” dediler.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap