SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’u yarışa sokacak transferler

Trabzonspor’u yarışa sokacak transferler

26 Aralık 2020 Cumartesi - 11:28




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın transfer planlarında Başakşehir’den eski öğrencisi Mahmur Tekdemir ile Wolfsburg’ta kadro dışı kalan milli oyuncu Yunus Mallı var.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, takımı üst sıralara çıkarmanın ve sezon sonuna kadar yarışta kalmanın planlarını yapıyor. Oyun sistemini oturtmaya çalışan, mevcut futbolcuların kişisel gelişimlerini sıkı takip eden Avcı'nın transfer planları da var.

Abdullah Avcı’nın oyuncu olarak bahsettiği isimler ilk günden beri üzerinde durduğu isimler… ön libero ve 10 numara. Bu iki mevkiyi iyileştirmek Trabzonspor’un yeni teknik direktörünün ilk hedefi. İki mevkiyede Türk oyuncular istiyor. Başakşehir’den eski öğrencisi Mahmur Tekdemir ile Wolfsburg’ta kadro dışı kalan milli oyuncu Yunus Mallı.

İki oyuncu da Trabzonspor’a gelmeye hazır. Kulüplerinin iknası konusunda da önemli aşama kaydedildi. Avcı’ya göre bu sezon lig çok değişken. Seyircisiz oyunlar herkesi çok etkiliyor. Yunus ve Mahmut’un transferi herkesin puan kaybettiği ligde kendilerini potaya sokabilir.

Beğendim
26
Sevdim
5
Beğenmedim
5
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap