SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan James Rodriguez harekatı! Hocası Trabzonspor iddialarına cevap verdi!

Trabzonspor'dan James Rodriguez harekatı! Hocası Trabzonspor iddialarına cevap verdi!

23 Ocak 2024 Salı - 10:57




Trabzonspor için James Rodriguez ismi son günlerde sürekli gündeme geliyor. 33 yaşındaki Kolombiyalı yıldızın sürekli sakatlıklarla başının dertte olması bu transferin ne kadar gerçekçi olduğunu düşündürüyor. En son hocasına bu iddialar soruldu. İşte o sözler...





Sezon başında Sao Paulo'ya katılan James Rodriguez'in adı Trabzonspor'la geçiyor...

Ancak takımın teknik direktörü Thiago Carpini, transfer olacağı için oynamadığı ya da sakat olduğu şeklinde basında çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve James'in neden oynamadığını açıkladı.

İşte o sözler:

* James lig kadrosuna kayıtlı değildi. Oynamamasının sebebi bu.

* Şu anda bu durumun aciliyeti yok, zamanı geldiğinde oyuncuyu kaydedeceğiz.


* Onun için bize herhangi bir teklif ulaşmadı. Sezonun geri kalanında bizimle olacak.

SAKATLIKLARLA BAŞI DERTTE

Kariyerinin son dönemini sürekli olarak sakat geçiren James'in Bakasetas'ın yerine Trabzonspor'a 10 numara olarak geleceği iddiaları sürekli olarak gündeme geliyordu. Kolombiyalı yıldızı son dönemde yakından takip edenler için bu transferin bordo-mavililer için çok korkutucu olacağı yorumları yapılıyordu.

33 yaşındaki Kolombiyalı yıldız futbolcu, A milli takımının formasını da 96 kez giydi ve 27 gole imza attı. Sağ kanat ve sol kanatta da forma giyebilen Rodriguez'in Haziran 2025 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi sürüyor.


Kolombilyalı yıldız, Avrupa kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton ve son olarak da Olimpiakos formalarını giymişti.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap