SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Marius hamlesi!

Trabzonspor'dan Marius hamlesi!

28 Haziran 2023 Çarşamba - 12:57




Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Karadeniz ekibinde uzun süredir gündemde olan Hırvat yıldız Bruno Petkovic'in transferi gerçekleşmezse gündemdeki isim 25 yaşındaki golcü oyuncu Marius Mouandilmadji. İşte detaylar...





Editör: Barışcan ATMACA

Trabzonspor'un forvet transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. 28 yaşındaki Hırvat golcü Bruno Petkovic için Dinamo Zagreb'e resmi teklif sunan Karadeniz devi, Belçika takımı Seraing ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Marius Mouandilmadji için de hamle yaptı. Fırtına, 25 yaşındaki forvet ile bir görüşme gerçekleştirerek prensip anlaşmasına vardı. Belçika'da yaklaşık 350 bin euro kazanan 1.90 boyundaki futbolcu için Trabzonspor yönetimi 3+1 yıl sözleşme teklif etti.

YILLIK 600 BIN EURO

Her sezon maaşı performansına göre artacak şekilde 600 bin euro yıllık maaşa el sıkışıldı. Bu sezon Belçika Ligi'nde 26 maça çıkan Marius; 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli futbolcunun oyun tipi, orta sahadan topla birlikte uzun mesafe kat etmesi Sörloth'u andırırken, çalım tarzının ise Nwakeame ve Djaniny'yi anımsatması dikkat çekti. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın onay vermesi ile el sıkışılan Marius için Petkovic'in durumuna göre hamle yapılabilir.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap