SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un transfer hedefi belli oldu: Berat Özdemir!

Trabzonspor'un transfer hedefi belli oldu: Berat Özdemir!

01 Ocak 2021 Cuma - 16:41




Trabzonspor teknik heyeti, Gençlerbirliği formasıyla bu sezon çok başarılı bir performans ortaya koyan Berat Özdemir için şartların zorlanmasını istedi. Görüşmeler sürüyor.





Trabzonspor'da ara transferde öncelikli isim netleşti. Bordo-mavili takım, Gençlerbirliği'nin orta sahadaki başarılı ismi Berat Özdemir'i renklerine bağlamayı hedefliyor.
Daha önce nabız yoklanan 22 yaşındaki oyuncu için istenilen 5 milyon euro'luk rakam yüksek bulunmuştu.

Vazgeçilme noktasına gelinen bu transferde, teknik ekibin talebi doğrultusunda yeniden görüşmelere başlandı. Yönetim, istenilen bonservis rakamını daha makul seviyelere çekmeye çalışırken, Gençlerbirliği'ne takas önerisi de sundu.

DIABATE VE BİLAL ÖNERİLDİ

Teklif edilen isimler arasında Bilal Başacıkoğlu ve Diabate yer alıyor. Gençlerbirliği'nin talep etmesi halinde yeni isimlerin de masaya getirilebileceği iletildi.
Bu arada Berat Özdemir'in de Trabzonspor'un ilgisi dolayısıyla oldukça mutlu olduğu, milli takımdan arkadaşlarıyla da bu bilgiyi paylaştığı belirlendi.

Trabzonspor'da orta sahada yaşanan sorunlar nedeniyle forma giyme ihtimali oldukça yüksek olan genç oyuncu için yönetimin tüm şartları zorlaması bekleniyor.
1.87 boyundaki Berat Özdemir orta saha ve ön libero olarak oynuyor. Bu sezon ligde 13 maçta forma giydi, 3 gol kaydetti. 11 kez U21 Milli Takımı'nda görev yapan 22 yaşındaki yetenekli isim, ayyıldızlı forma ile de 1 gol attı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap