SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan gidiyor Erce kaleye geçiyor!

Uğurcan gidiyor Erce kaleye geçiyor!

25 Şubat 2020 Salı - 19:39




Trabzonspor teknik heyeti ve yönetimi, gelecek sezonu planlamaya daha şimdiden başladı. Yönetimin, sezon başında Altınordu'dan kadroya katılan Erce Kardeşler'i gelecek sezon takımdaki birinci kaleci olarak düşündüğü öğrenildi.





Bursa doğumlu kaleci, Altınordu'da gösterdiği harika performansla peşine birçok kulübü takmış, ancak geçen yaz Trabzonspor oyuncuyu almayı başarmıştı. Daha önceki dönemde Standard Liege ile de adı anılan Erce'nin Trabzonspor'a gelmesindeki amacın ise 2020-2021 sezonunda kaleyi devralmak olduğu bildirildi.

Uğurcan Gidiyor Erce Kaleye Geçiyor

Bu sezon inanılmaz bir performans ortaya koyan ve takımın zirvede yer almasında Alexander Sörloth ile en büyük pay sahiplerinden birisi olan Uğurcan Çakır'a olan ilginin giderek arttığı belirtiliyor. Kış transfer döneminde Sheffield United tarafından yapılan 13 milyon euroluk teklifi reddeden Bordo Mavili yönetim, başarılı file bekçisi için kapıyı 30 milyon eurodan açıyor. 23 yaşındaki kaleci ile Fransa'dan Marsilya'nın da ilgilendiği öğrenilirken, Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'ın Dean Henderson'un durumuna göre Uğurcan için yeniden kapıyı çalabileceği öğrenildi.

Sheffield United'a ek olarak gelecek sezon kaleci araması mümkün olabilecek Everton ve Southampton'ın da Uğurcan için istekli olduğu iddia edildi. Trabzonspor'un genç kalecisiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Fotospor)

Beğendim
4
Sevdim
5
Beğenmedim
8
Üzgün
5
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap