SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ya Trabzonspor'a ya Beşiktaş'a! Trazonspor taraftarı hediye paketi istiyor!

Ya Trabzonspor'a ya Beşiktaş'a! Trazonspor taraftarı hediye paketi istiyor!

02 Şubat 2024 Cuma - 15:42




Müzmin sakat olarak bilinmesine rağmen James Rodríguez'in Beşiktaş ve Trabzonspor tarafından istendiği haberleri Brezilya kulübünün taraftarlarını büyük sevince boğdu.





James Rodríguez'in São Paulo'dan ayrılacağı yönünde spekülasyonlar devam ediyor. Brezilya futbolunun en ateşli orta saha oyuncularından biri olan Kolombiyalı, transfer edildiğinden beri takımda çok az forma giydi.

Bugüne kadar sadece 14 maç oynandı. 1 gol attı. 3 asist yaptı. 2024'te sakatlıklar yüzünden henüz oynamadı. Pek de umut yok.

BREZİLYA BASINI BEŞİKTAŞ'I AÇIKLADI

Globo Esporte'ye göre James, Beşiktaş'ın hedefinde. Türk kulübü araştırmasını yaptı, temasa geçti. Transferde ciddiler.




TRABZONSPOR DA DEVREDE

Hala uzun bir sözleşmesi olmasına rağmen, az oyun süresinden memnun değil. Değişikliği veto etmedi. Ancak görünen o ki ilgilenen tek taraf Beşiktaş değil. Türk basınında yer alan iddialara göre Trabzonspor'un da bir ilgisi var. Bu haberler ise Sao Paulo taraftarları arasında Beşiktaş ile Trabzonspor'u dalga konusu yaptı.

"HEDİYE PAKETİ YAPIP GÖNDERELİM"

Pek çoğu sakat olduğunu bilmelerine rağmen sadece eski videolarını izleyip James'i alacak bir takım varsa Sao Paulo yönetiminin hediye paketi yapması gerektiğini savunuyor.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap