SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un şövalyesi

Trabzonspor'un şövalyesi

17 Şubat 2015 Salı - 08:18




Bileğindeki ödeme rağmen "Takımımı asla yalnız bırakmayacağım" diyerek Başakşehir maçına çıkan Mehmet Ekici; 1 gol, 1 asistle galibiyetin mimarı oldu.





Trabzonspor'da performansıyla her geçen hafta kalitesini daha da gösteren Mehmet Ekici, İstanbul Başakşehir ile oynanan maçta da göz doldurdu. 1 gol atan, bir de asist yapan gurbetçi oyuncu sahadaki mücadelesiyle de ön plana çıktı. Ekici'nin başarılı performansının yanı sıra büyük bir özveri örneği de gösterdiği ortaya çıktı. Hafta içerisindeki Napoli maçında cezalı oluşu nedeniyle forma giyemeyecek olan Mehmet Ekici'nin teknik direktör Ersun Yanal ile görüşerek, "Napoli maçında zaten oynayamayacağım. Şimdi dinlenmemin bir anlamı yok. Takımımı asla yalnız bırakmayacağım. Bu maçta oynayayım sonra tedavime başlanır" diyerek sahaya çıkmak istedi. Oyuncusunun bu özverisine teşekkür eden tecrübeli teknik adam da sağlık ekibinden gerekli kontrolleri yapmasını istedi. Sağlık ekibi de "Oynamasında çok ciddi bir sorun gözükmüyor" raporu vererek Mehmet Ekici'ye yeşil ışığı yaktı. Yanal da oyuncusuna "Tamam, oynuyorsun" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başakşehir maçında ayak bileği sargılı bir şekilde sahaya çıkan Ekici, sergilediği performansın ardından son dakikalarda ağrıları artınca saha kenarına alındı. Oyuncusundan övgüyle bahseden Ersun Yanal, "Mehmet sakatlığı nedeniyle son dakikalarda zor dayanıyor. Bileğinde kemik ödemi var ve ağrılı bir şekilde mücadele ediyor. Gösterdiği özveri ve performans için kendisine çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap