SON DAKİKA



Haber > Spor > Yiğithan takibe alındı

Yiğithan takibe alındı

27 Nisan 2023 Perşembe - 15:09




Bu sezon sergilediği başarılı performansla şampiyonlukta rol oynayan isimlerden olan Yomraspor’un genç kanat oyuncusu Yiğithan Adanur, bir çok takımı peşine takmış durumda





U19 Bölgesel Gelişim Ligi 5. Grup’ta normal sezonu ikinci sırada tamamlayan ve play-off’lara katılarak Türkiye Şampiyonluğunu elde eden Yomraspor’da elbette herkesin bu büyük başarıda emeği vardır. 2003 Trabzon doğumlu kanat oyuncusu Yiğithan Adanur da bu isimlerden sadece birisi. Futbola 2013 yılında Soğuksuspor’da başlayan burada 6 sezon oynadıktan sonra 1461 Trabzon’a, sonraki yıl da Trabzonspor’a transfer olan genç kanatın son durağı Yomraspor oldu.

2 SEZON burada top koşturan Yiğithan, geçen sezon Türkiye 4’üncüsü olan Yomraspor U19 Takımı’nda 15 maça çıkıp 10 gol kaydederken, bu sezon ise 13 karşılaşmada 9 kez gol sevinci yaşadı. Hem sağ hem de sol kanatta görev alıp iki ayağını da kullanabilen 19 yaşındaki oyuncu, forma giydiği iki sezonda ise 20’nin üzerinde asist yaptı. Başarılı performansı ve skorlara katkısıyla profesyonel takımların radarına takılan Yiğithan, bir çok takımın listesinde bulunuyor.

SAKATLIK YAŞADI AMA PES ETMEDİ

LİGİN 12’nci haftasında Artvin Hopaspor ile oynanan karşılaşmanın 70’inci dakikasında sakatlanan Yiğithan, 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. 2 aylık süreçte 5 maç kaçırmasına karşın formunu koruyan ve 18’inci haftadaki Gümüşhane maçıyla formasına kavuşan başarılı oyuncu, gelecek adına umut veriyor.



Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap