SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka Tonya’da konuştu: Sahada herkes ‘değişim’ diyor

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka Tonya’da konuştu: Sahada herkes ‘değişim’ diyor

30 Nisan 2023 Pazar - 12:26




Nazlıaka, “14 Mayıs’ta biz bu seçimi alıyoruz. Anketler de saha da bunu söylüyor. Bir söz halkın diline düştüyse bir düşünce halkın kalbine düştüyse o gerçekleşir” dedi.





Trabzon’da CHP Kadın Kolları Genel Başkan Aylin Nazlıaka’nın katılımıyla Millet İttifakı’nın kadın bileşenleri Trabzon’un Tonya İlçesinde kadınlar buluşması gerçekleştirdi. Toplantıya Kadın Kolları MYK Üyesi Necla Kacan, CHP Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, CHP İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nil Bektaş, Millet İttifakı ortakları ve Tonyalı kadınlar katıldı. CHPKadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka toplantıda açıklamalarda bulundu.

HERKES ‘DEĞİŞİM’ DİYOR

Nazlıaka, “Onca kilometre geldim sizleri göreyim diye. 14 Mayıs’ta biz bu seçimi alıyoruz. Anketler de saha da bunu söylüyor. Bir söz halkın diline düştüyse bir düşünce halkın kalbine düştüyse o gerçekleşir. Sahada herkes ‘değişim’ diyor. Gün değişim günüdür. Bu değişim durup dururken olmayacak. Sizlerin emeğine ihtiyacımız var. Sizlerin gerçeği görmeyen gözlere, duymayan kulaklara, anlamayan düşüncelere doğruları göstermek gibi göreviniz var” dedi.

SUİÇMEZ: TARİH YAZACAĞIZ

CHP Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez de “Tonyalılar Derneği üyesiyim. Tonya’nın aydınlık yüzünü hepinizde görüyorum. Çok önemli tarihi bir seçimi gerçekleştireceğiz. Bu seçimde tarihi biz yazacağız. Tarihin yazılmasına damga vuracak olanlar biz kadınlar olacağız. Kadın mücadelesi olacak. Hiç kimse bize kazanılmış haklarımızda geriye dönülmesini kabul etmemizi beklemesin. İşte bu nedenle seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi, Millet İttifakı diyeceğiz” diye konuştu.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap